Thursday, 28 August 2014

Peluang


Dalam hidup ni banyak benda kita kena hargai bila dia melintas dalam hidup kita contohnya ibu bapa, cinta dan peluang.

Jadi korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan buku baru keluaran terfaktab. Buku Do-It ini akan mula dijual di Pesta Buku Selangor pada 29 ogos – 8 september 2014




Kalau nampak buku ni di depan mata pastikan korang terus beli.  Sebab apa? Sebab peluang kadang-kadang hanya datang sekali. Takkan nak tunggu sampai cetakan ke lapan belas baru nak beli. Beli dan bergembiralah. 

Mana tahu crush korang baca buku ni, tak ke itu akan menaikkan peluang korang untuk ke next level dalam perhubungan. Eceyh.

Jadi si cantik dan si kacak, ambil peluang dan just DO-IT.


1 comment:

missieza@iezzs said...

Aku minat nak beli? camne hah? aku kat sabah, tolong beri detail pembayaran